Trendykids.fi – SugarBearHair vs. HairLust Hair Gummies – Kumpi on sinulle oikea vaihtoehto?

0
1102

Viime vuosina suureen suosioon nousseet hiusvitamiinit lupaavat hiusten kasvun kiihtymistä ja hiusten laadun kohentumista. Markkinoilta löytyy useita hiusvitamiineja, jotka muistuttavat usein hyvin paljon toisiaan. Yksi markkinoiden suosituimmista hiusvitamiineista on amerikkalainen SugarBearHairin siniset viinikumikarhut, joita lukuisat julkisuuden henkilöt niin USA:sta kuin Euroopastakin ovat hehkuttaneet sosiaalisessa mediassa. HairLustin Hair Gummies -hiusvitamiinit ovat myös varteenotettava vaihtoehto hiuksiesi kunnon kohottamiseen ja hiusten kasvun edistämiseen. Tämän lyhyen ja selkeän vertailun avulla saat yleiskuvan SugarBearHairin ja HairLustin hiusvitamiinien eroista ja yhtäläisyyksistä.

 

HairLustin Hair Gummies on tanskalainen viinikumivitamiini hiuksille. Hair Gummies ovat vegaanisia ja sopivat myös keliaakikoille. HairLustin herkulliset porkkanalla värjätyt hiusvitamiinit sisältävät SugarBearHairin hiusvitamiinien tavoin kaikki hiuksiesi tarvitsemat ravintoaineet ja vitamiinit, mutta HairLustin hiusvitamiineissa on omat etunsa. Tilaamalla HairLustilta voit välttää kalliit tullimaksut, jotka joutuisit kustantamaan itse tilatessasi SugarBearHairin tuotteita USA:sta. Näin maksat HairLustilta hiusvitamiineja tilatessasi vain itse tuotteesta. Kuukauden annos HairLust Hair Gummies -hiusvitamiineja maksaa vain 32,95€, kun taas kolmen kuukauden annoksen saat vain hintaan 66,95€.

 

Molemmat tuotteet ovat kuitenkin hyvin samankaltaisia. Kummatkin vitamiinit ovat vähäkalorisia mutta herkullisia ja niiden ainesosat on harkittu tarkoin hiusten kasvun maksimointia ajatellen. Niin HairLustin kuin SugarBearHairin hiusvitamiinit voivat vähentää hiustenlähtöä merkittävästi sekä edistää hiustenkasvua, sillä molemmat hiusvitamiineista sisältävät useita hiuksille korvaamattoman tärkeitä vitamiineja, kuten A, C, D ja E-vitamiineja sekä B-ryhmän vitamiineja. Vitamiineissa on myös pantoneenihappoa, biotiinia ja sinkkiä, jotka ovat elintärkeitä hiusten kasvua ajatellen. Optimaalisen tuloksen saavuttaaksesi sinun tulee kuitenkin käyttää tuotetta noin kolmen kuukauden ajan. Valitettavasti mikään lääke ei vielä ainakaan toistaiseksi muuta hiusten kasvua ja lopeta hiustenlähtöä yhden käyttökerran jälkeen, vaan on tärkeää, että sitoudut tuotteen käyttöön ja muistat käyttää vitamiinia säännöllisesti. Näin saat myös tuotteesta kaikista suurimman hyödyn irti. Voit tutustua lisää HairLustin Hair Gummies -hiusvitamiineihin ja lukea täyden SugarBearHair vs. HairLust -vertailun HairLustin verkkosivuilla. Näin voit lopulta päättää, kumpi tuote sopii sinulle paremmin ja tilata vaikka valitsemasi hiusvitamiinit jo tänään.